Passage Uitvaarten

Uitvaartonderneming Utrecht: wat is er mogelijk bij een uitvaart?

Bij een uitvaart is vaak veel meer mogelijk dan bekend is. Voor Passage, uitvaartonderneming in Utrecht, is het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt en krijgt wat bij u en uw naasten past. Wilt u juist geen afscheid in de aula van het crematorium? Wilt u liever een rieten mand, een uitvaartbus, of de rouwkaart zelf ontwerpen? Alles is mogelijk. Uniek, stijlvol, meer traditioneel? In de dagen voor de begrafenis of crematie staan we elke dag voor u klaar. We geven advies en stimuleren om wat mogelijk is, zelf te doen. De uitvaartverzorger van mijn uitvaartonderneming in Utrecht die de eerste dag binnenstapt is ook diegene die de dag van de uitvaart begeleidt.

Sandra van der Pas - uitvaartverzorger

Bekijk ook:

Onafhankelijke en betrouwbare uitvaartonderneming Utrecht

Passage Uitvaarten is een onafhankelijke uitvaartonderneming in Utrecht. We maken geen onderdeel uit van een grote verzekeraar in uitvaarten en hebben geen financiële banden met bijvoorbeeld een leverancier van kisten of rouwboeketten. Persoonlijk maatwerk staat door de grote keuzevrijheid voorop. Elk mens is uniek, kent zijn eigen waarden en wensen. Bij Passage houdt u de regie in eigen hand, dat is waar mijn uitvaartonderneming in Utrecht zich hard voor maakt.

Een afspraak maken bij uitvaartonderneming Utrecht

Heeft u vragen over een uitvaart, bel gerust. U kunt vrijblijvend contact opnemen wanneer u op zoek bent naar een creatieve betrokken uitvaartonderneming in Utrecht. Ook wanneer u alleen wilt weten hoeveel een uitvaart kost of zeker wilt zijn dat uw naasten bij Passage Uitvaarten in goede handen zijn. U kunt direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek afspreken om de mogelijkheden en vragen te bespreken.

Wilt u een overlijden melden? Passage, uitvaartonderneming Utrecht, staat 24 uur per dag voor u klaar. U kunt mij direct bellen via 06 5530 3385. U kunt ook een mail sturen naar uitvaartonderneming Utrecht via info@passageuitvaarten.nl.

MedZ5 huisartsenblad interview Sandra van der Pas