Passage Uitvaarten

Begrafenis in Utrecht

Wilt u een begrafenis in Utrecht laten regelen door een betrouwbare kleinschalige uitvaartonderneming met ruime ervaring? Kies dan voor Passage uitvaarten. Sandra van der Pas geeft u de mogelijkheid om op een eigen wijze invulling te geven aan het afscheid bij een overlijden. Zij is met aandacht aanwezig en begeleidt u deskundig bij de organisatie van de uitvaart. Geen vraag is vreemd, geen zorgpunt onlogisch, geen wens onmogelijk. Passage uitvaarten is voor een begrafenis in Utrecht, 24 uur per dag bereikbaar.

Bekijk ook:Sandra van der Pas - uitvaartverzorger

Wat zijn de mogelijkheden bij een begrafenis in Utrecht?

Een begrafenis in Utrecht kan op één van de vier gemeentelijke begraafplaatsen of op particuliere katholieke begraafplaats St. Barbara. De gemeentelijke begraafplaats Kovelswade en Soestbergen zijn prachtige historische plekken, hier bevinden zich geen algemene graven. In een algemeen graf worden 2 of 3 overledene die elkaar niet kennen, op volgorde begraven. De genoemde begraafplaatsen hebben alle particuliere graven ook wel familiegraven genoemd. Een verschil is dat deze duurder zijn en de rechthebbende bepaald wie er begraven wordt. Wanneer u een begrafenis nabij Utrecht wilt kunt u ook uitwijken naar de begraafplaats Oud-Zuilen of naar ‘Den en Rust’ in Bilthoven.

Kan ik u ondersteunen bij een begrafenis in Utrecht?

Wilt u meer weten over een begrafenis in Utrecht? Twijfelt u tussen een algemeen of particulier graf? Wilt u alternatieven horen voor een kerk of een aula van een begraafplaats? Moet u zelf direct of in de toekomst een uitvaart regelen? U kunt geheel vrijblijvend contact met me opnemen. Passage uitvaarten geeft onafhankelijk advies, informeert over de stappen die nodig zijn en laat ruimte om zoveel mogelijk zelf te doen. Samen zoeken we naar wat gewenst is, wat kan en wat in uw budget past. Bel 06 55303385 of mail naar info@passageuitvaarten.nl wanneer u hulp zoekt bij een begrafenis in Utrecht.

MedZ5 huisartsenblad interview Sandra van der Pas