Passage Uitvaarten

Uitvaartkosten

Over uitvaartkosten zijn we bovenal transparant. U betaalt Passage uitvaarten een vast bedrag voor haar dienstverlening. Daarnaast betaalt u zonder enige provisie, dat waarvoor u gekozen heeft. Zonder provisie betekent ook echt inkoopprijs. Dit onderscheidt Passage uitvaarten van vele andere uitvaartondernemingen. Wij hebben geen financieel belang bij uw keuzes. We hebben wel belang bij hoge kwaliteit en tevreden klanten.

prijsindicatie uitvaart

U ontvangt in de eerste dagen na overlijden, een gedetailleerde prijsindicatie van de uitvaartkosten wanneer de belangrijkste keuzes zijn gemaakt. De ene keuze is duurder dan de andere. Zo kost een advertentie in een landelijk dagblad meer dan in een lokale krant. Hetzelfde geldt voor een prachtig tapasbuffet voor 500 personen versus een mooi gesorteerde roomboterkoekjes plateau voor 25 personen. De hogere kostenposten bij een uitvaart zijn veelal de begrafenis of de crematie, advertenties, catering en specifieke wensen bijvoorbeeld voor een locatie of rouwvervoer. De verschillende uitvaartkosten vindt u transparant terug op de kostenindicatie en op de eindfactuur.

Wilt u vooraf weten hoeveel een uitvaart kost? Passage uitvaarten maakt graag kosteloos een prijsindicatie voor u. Hiervoor is een globaal eerste beeld nodig van de belangrijkste keuzes. We werken tenslotte op maat en niet met standaard uitvaarten. Een vrijblijvend voorgesprek werkt het beste om dit beeld te krijgen, een gesprek per telefoon kan natuurlijk ook.