Passage Uitvaarten

afscheidslocatie begrafenis of crematie

alternatieve afscheidslocaties

Een afscheidsbijeenkomst bij een uitvaart kan natuurlijk plaatsvinden in een kerk of in de aula van een crematorium of bij een begraafplaats. Zowel bij een crematie als begrafenis kunt u ook kiezen om de afscheidsbijeenkomst op een geheel andere locatie te houden. Zo heeft natuurbegraafplaats Heidepol bij Arnhem buiten een boskapel ingericht. Of heeft u al eens gedacht aan een theaterzaal van Zimihc, een zaal in De Landgoederij in Bunnik, zalencentrum Mereveld of Fort Voordorp. Of spreekt de tuinzaal van het Centraal Museum, het Koetshuis van de Mauritshoeve in Maartensdijk, of Inn Style bij de Maarseveenseplassen u aan?

kerken

De stad Utrecht kent vele fraaie kerken zoals de Geertekerk, de Nicolaïkerk, de Pauluskerk, de kerk op Fort Blauwkapel maar ook de Domkerk. Ook wanneer u geen lid bent van een kerk bent u veelal van harte welkom om de kerk te huren voor een uitvaart. Zo vindt u wellicht juist in een kerkgebouw de sfeer die bij u en uw naasten past.

crematoria

Passage uitvaarten werkt samen met alle crematoria in de stad Utrecht, in de naaste omgeving of elders in Nederland.

Utrecht en omgeving kent vijf crematoria, met ieder hun eigen karakter. Crematorium Daelwijck ligt aan de noordkant van Overvecht, crematorium Den en Rust in het groen van Bilthoven, crematorium Rusthof is rustig gelegen in de bossen bij  Amersfoort/Leusden, crematorium Noorderveld vindt u aan de rand van Nieuwegein-Noord en het geheel nieuw gebouwde crematorium, Domstede, ligt aan de westzijde van Utrecht tegen Leidsche Rijn.

Passage uitvaarten informeert u graag over de prijzen, faciliteiten en de mogelijkheden van de verschillende kerken, crematoria en alternatieve afscheidslocaties in Utrecht en omgeving. Belt u gerust om te bepalen welk locatie het beste bij uw wensen en budget past: 06 55303385