Passage Uitvaarten

over passage

Passage uitvaarten is een creatieve zelfstandige uitvaartonderneming in de stad Utrecht. Betrokken en op informele wijze, begeleidt Sandra van der Pas er uitvaarten voor u of uw naasten. Persoonlijk en rijk aan troost en liefde. U neemt tenslotte maar één keer afscheid.
Sandra van der Pas werkt zelfstandig. U heeft zo te maken met een vertrouwd gezicht en Sandra van der Pas “doet alles”, zoals haar vaak gevraagd wordt. Van samen met naasten de laatste verzorging geven tot leiding en begeleiding van de uitvaartbijeenkomst. Diensten zoals het rouwvervoer, uitvaartfotografie of extra assistentie op de dag van de uitvaart, wordt verzorgd door betrouwbare partners waar Passage uitvaarten een team mee vormt.

U kunt hier meer lezen over Sandra van der Pas en kijken of u een klik voelt. Misschien herkent u zich in de soort klanten waar Passage uitvaarten voor werkt of spreekt de visie van Passage u aan.  Informatie waar veel klanten vaak naar vragen vindt u hier:  kinderen bij een uitvaart, kosten die bij een uitvaart komen kijken en uitvaartverzekeringen.  Bij Referenties over Passage uitvaarten leest u wat anderen over Passage uitvaart zeggen.
Wanneer de drukte van het werk het toelaat, vindt Sandra het leuk enkele verhaaltjes te schrijven om u op een andere wijze kennis te laten maken met uitvaarten, uitvaarten in Utrecht of haar uitvaartonderneming. Deze verhalen leest u hier

Wanneer u informatie over Passage uitvaarten mist, laat dat dan vooral weten.
info@passageuitvaarten.nl of bel 06 55303385.