Passage Uitvaarten

Sandra van der Pas

Ik vind afscheid nemen belangrijk. Daar komt mijn passie voor het uitvaartvak vandaan. Waardevolle momenten van verdriet, een lach, een arm, raken me. Deze momenten zijn vaker klein, dan groots en meeslepend. Tegelijkertijd zijn deze momenten betekenisvol voor het leven.

Na een managementcarrière bij de rijks- en provinciale overheid, koos ik in 2011 voor een eigen uitvaartonderneming. Heel iets anders? Ja, zeker. En waar ik bij de overheid om bekend stond, kenmerkt me nog steeds. Bevlogen zoek ik naar wat mogelijk is. “Zo hoort het” en “zo doen we het altijd”, is niet mijn motto. Samen zoeken naar wat gewenst is, wat kan, wat past, om eigen kleur te geven aan de uitvaart. 

Ik kom bij u in een verdrietige en intense levensfase, waar ik het niet meer goed kan maken maar er wel voor u kan zijn. Dat is telkens eervol.

Tenslotte persoonlijk: ik ben geboren en getogen op de boerderij en al weer jaren woonachtig in de stad Utrecht. In de schouwburg kijk ik het liefst naar dans, zit zelf graag op de racefiets, voetbal met mijn damesteam en ontspan bij Iyengar yoga. Geniet in Tuindorp van mijn man en twee dochters en maak graag met hen verre reizen. 

Echt kennismaken met Sandra van der Pas?

Bel +31 (0)6 5530 3385