Passage Uitvaarten

Overlijden in Utrecht, wanneer u een uitvaartondernemer zoekt

U zoekt iemand die na een overlijden in Utrecht kan helpen? Een uitvaartverzorger komt zodra het overlijden van uw dierbare, officieel door de huisarts is vastgesteld. U kunt altijd al eerder contact opnemen wanneer u vragen over een uitvaart in Utrecht wil stellen of om bijvoorbeeld kennis te maken. Het is in deze tijd, fijn om iemand naast u te hebben die weet wat er moet gebeuren, die u deskundig adviseert en u de ruimte geeft eigen beslissingen te nemen. Zo kunt u na een overlijden in Utrecht, een uitvaart een eigen kleur geven, precies zoals bij u en u naasten past.

Bekijk ook:Sandra van der Pas - uitvaartverzorger

Wat komt er kijken bij een overlijden in Utrecht?

Er zijn vaak veel vragen rondom een overlijden. Wat is er mogelijk in Utrecht? Misschien is het de eerste keer dat u een uitvaart regelt. Bij Passage uitvaarten hoeft u niet meteen alles de eerste dag te beslissen. Zo kunt u meteen een rouwkist uitzoeken of misschien bent u daar nog helemaal niet aan toe. Wanneer u naaste thuis is opgebaard is het altijd mogelijk om later, om welke reden dan ook, voor een opbaring elders te kiezen. Wij adviseren u na een overlijden over de vele mogelijkheden in Utrecht.

Persoonlijke ondersteuning bij een overlijden in Utrecht

Als onafhankelijke uitvaartondernemer bied ik persoonlijk maatwerk bij een overlijden in Utrecht. U kunt kiezen voor bijzonder rouwvervoer zoals een uitvaartfiets, volkswagenbusje, loopkoets of een zwarte auto. U betaalt geen provisie voor een eenvoudige en ook niet voor een luxere rouwkist. Samen zoeken we naar wat gewenst is, wat kan en wat in uw budget past. Bel voor een afspraak of informatie naar 06 5530 3385 of mail naar info@passageuitvaarten.nl.
Wilt u een overlijden in Utrecht melden? U kunt u mij 24 uur per dag bereiken op 06 5530 3385.

MedZ5 huisartsenblad interview Sandra van der Pas