Passage Uitvaarten

Uw uitvaart in Utrecht: precies zoals bij u past

Waarom zou u bij een uitvaart in Utrecht voor een kleine zelfstandige uitvaartonderneming kiezen? In een tijd dat alles op zijn kop staat is het allereerst fijn dat u te maken heeft met een vertrouwd gezicht. Iemand die luistert, adviseert en niet gebonden is aan een grote verzekeraar of keten. Passage Uitvaarten kan door haar onafhankelijke positie aansluiten bij uw wensen, u breed adviseren en is goed ingevoerd in de mogelijkheden voor een uitvaart in Utrecht. U krijgt de mogelijkheid zoveel mogelijk zelf te doen, de begeleiding is in goede handen en de uitvaart in Utrecht wordt van a tot z geregeld.

Bekijk ook:Sandra van der Pas - uitvaartverzorger

Mogelijkheden voor een uitvaart in Utrecht?

Ieder mens is uniek, ieder heeft zijn/haar specifieke wensen of levensgeschiedenis. Een uitvaart in Utrecht kan op verschillende locaties plaatsvinden. Utrecht kent prachtige kerken en heeft 5 aula’s bij crematoria. Heeft u ook al eens gedacht aan uw favoriete restaurant, een zaal bij een museum, een Utrechts theater of intiem in de huiskamer thuis? Voorkeuren in muziek, vervoer, een geliefd hapje en drankje, er is vaak veel meer mogelijk dan bekend is. Passage gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor een uitvaart.

Contact met Passage Uitvaarten in Utrecht

Op een informele wijze in gesprek over een karaktervolle uitvaart in Utrecht, dat kan bij Passage uitvaarten. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u wensen aangeven, ook al is praten over een uitvaart vaak ongewoon. Ook vragen over kosten van een uitvaart, een uitvaartverzekering en eventuele zorgen kunnen op tafel komen. Bel voor een afspraak of informatie 06 5530 3385 of mail via info@passageuitvaarten.nl. Wanneer u direct begeleiding zoekt voor een uitvaart in Utrecht en omgeving kunt u 24 uur per dag bellen naar het mobiele nummer 06 5530 3385.

MedZ5 huisartsenblad interview Sandra van der Pas